сряда, 13 юли 2016 г.

Буквеница, интерактивен буквар за деца от 3 до 6

Българският интерактивен буквар се нарича „Буквеница“.
Достъпен е за всички родители, които искат да запознаят детето си с буквите и цифрите.
Приложението създава навик у малчуганите сами да проявяват интерес към ученето с изпълняването на различни игри и мисии. Ще помогне на децата лесно да пишат и произнасят буквите и цифрите, докато се забавляват. 
Предназначен е за деца от 3 до 6, но ако вашият първокласник среща трудности при усвояването на буквите и четенето, можете да използвате Буквеница съвсем удачно.
Интерактивният буквар е напълно достъпен за сваляне.
Съвместим е за всякакъв вид модели смартфони и таблети. Има безплатна версия и пълна платена версия с множество опции и функции, която струва по-малко от 4 лв. Можете да свалите приложението  вашия за телефон или таблет на Android или Apple.

„Буквеница‘‘ превръща изучаването на буквите и числата в истинско забавление.
Отделните упражнения са интерактивни игри – от всякакъв род и с разнообразни правила и мисии. По този начин учебният материал се превръща в едно забавно приключение за детето.
След като се избере дадена буква или цифра излиза стихотворение, което прави запомнянето ѝ лесно и приятно. После играта продължава с писане. Появят се вълшебни точки, които малките деца трябва да свържат в правилният ред, за да получат избраната буква или цифра и завършат нивото. В следващото ниво целта е да се изпише отново, но вече с сменена посока на свързване. Приключението с избрания приятел завършва с изписването му без помощни средства.
„Буквеница“ можете да свалите от тук.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-четени